Osrednjeslovenska

RAZNA ROČNA DELA LJUBLJANA

V Ljubljani potrebujemo 3 študente za razna ročna dela.

Delo poteka od 07:00 do 15:00.

Delo poteka ciklično vsak mesec in sicer med 1 in 15 v mesecu in zadnji teden v mesecu.

Plačilo: 6€/uro

Opis dela: ročno kuvertiranje , sortiranje, razna ročna dela…

Delo je specifično in je potrebno uvajanje, zato so primerni kandidati le tisti , ki jih zanima dolgoročno sodelovanje. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051/322443.

PLC LJUBLJANA

Potrebujemo 10 študentov v PLC Ljubljana. Plačilo 8€/uro bruto, delo poteka popoldan in ponoči od 1.10.2021 dalje. Prijava Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051/322443.

SESTAVLJANJE KARTONASTI ŠKATEL V MEDVODAH

Sestavljanje kartonastih škatel Medvode študentsko delo. Urna postavka znaša 6,50 €/h bruto, v kolikor pa si polnoleten in delaš nočno izmeno pa 7,80 €/bruto . Kraj opravljanja dela: Medvode, pogoj je polnoletnost. Prijave Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

MODIANA ŠIŠKA

V LJUBLJANI POTREBUJEMO POLNOLETNO ŠTUDENTKO ZA PRODAJO V MODNI TRGOVINI.

Kontakt na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051/322443, delo se opravlja v Šiški. 5,89€/uro.

RAZVOZ PAKETOV ZA POŠTO SLOVENIJE LJ

V LJUBLJANI POTREBUJEMO ŠTUDENTSKO POMOČ ZA DOSTAVO PAKETOV-POŠTA SLOVENIJE
Urna postavk: 8,00 EUR bruto
Zahtevnost dela: študent mora biti polnoleten, izpit B kategorije
Trajanje: po dogovoru
Opravljanje dela: neenakomerni delovni čas
Število študentov: 5, prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051/322443.

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…