Savinjska

DELO V PROIZVODNJI V ZREČAH

V Zrečah potrebujemo polnoletne dijake in študente za proizvodnja dela, delo poteka v III izmenah, srednje fizično zahtevno delo, nudimo prehrano, ter ostale ugodnosti. Če si se v opisu dela prepoznal, te vabimo, da se nam predstaviš. Prijavo pošlji na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom 12447.
Urne postavke :
DOPOLDANSKO DELO – 6 EUR/BRUTO
POPOLDANSKO DELO – 6,5 EUR/BRUTO
NOČNO DELO – 8.00 EUR/BRUTO

STREŽBA V VOJNIKU

V VIP CAFFE VOJNIK POTREBUJEMO ŠTUDENTSKO POMOČ. PIŠI NAM ALI POKLIČI.

STREŽBA V SLOVENSKIH KONJICAH

V SLOVENSKIH KONJICAH POTREBUJEMO ŠTUDENTSKO POMOČ ZA STREŽBO. POKLIČI NAS NA 051322443.

PRODAJA V MODNI TRGOVINI V CELJU

V trgovini Comma Citycenter Celje, potrebujemo študentko za delo pomoč v trgovini oziroma modna svetovalka. Delo poteka med tednom in ob vikendih. Plačilo 6,03€/bruto in dodatna stimulacija za prodajo. Pokliči na 051322443 ali nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom 10473.

STREŽBA V CELJU

V Celju iščemo študentko za delo v zelo prijetnem lokalu, pogoj samostojna v gostinstvu, več 051322443 ali nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom 12436.

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…