Podravska

PETROL VALVAZORJEVA V MB

Na Petrolovem bencinskem servisu na Valvazorjevi v MB potrebujemo dijaško ali študentsko pomoč. Plačilo 5,89€/uro. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051322443.

LEPLJENJE NALEPK V MARIBORU

Od torka 19.10.2021 iščemo enega študenta ali študentko za pomoč pri lepljenju nalepk. Delo izvajata eden naš zaposlen in študent v timu. Gre za lažja dela v proizvodnji. Plačamo 7 eur bruto na uro. Dela se na lokaciji v Mb. Čas dela od 7.30-15.30. Zahtevane so ročne spretnosti, natančnost, resnost. Občasno se dogovorimo tudi za delo v delavnici, ki pa ga plačamo po 6 eur bruto na uro. Za vprašanja in dogovor o delu pišite na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

DELO V PALOMI

Pomoč v oddelku za varnost in zdravje na delovnem mestu (m/ž).
 
Urna postavka – po dogovoru, delo poteka v dopoldanski izmeni.
Kraj dela: Sladki Vrh 1 – Paloma d.d.
Iščemo kandidate tehnične smeri študija.
Študentsko delo je mišljeno za daljše časovno obdobje.
Predviden pričetek dela – takoj.
 
Zainteresirane kandidate vabimo, da vlogo za študentsko delo pošljejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličejo na tel.: 051322443.

DELO NA BS MARIBOR

Na bencinskem servisu v Mariboru potrebujemo študentsko pomoč, delo za blagajno, nalaganje polic, strežba gostov, priprava kavnih napitkov, čiščenje. Čaka vas mlad in pozitivno naravnan kolektiv. Delo za dlje časa. Plačilo 6,50€, pokliči 051322443.

MERCATOR MARIBOR

V Mercatorju v Mariboru potrebujemo polnoletne študente/ke za delo na blagajni in za pospravljanje vozičkov. 051/322443.

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…