Obalno-kraška

DELO V GOSTINSTVU, KUHINJ IN STREŽBI v PORTOROŽU.

Od 1.8.2021 potrebujemo dijaško in študentsko pomoč v gostinstvu. Pomoč v strežbi, strežba, pomoč v kuhinji in delo v kuhinji. Za vse, ki niste iz obale imamo zagotovljeno nastanitev. Potrebujemo samo kontaktne podatke in nam jih pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 051322443.

STREŽBA V LIPICI

V Lipici potrebujemo študente za strežbo hrane in pijače v hotelski restavraciji. Pogoji: osebna urejenost, znanje jezikov (ita./ang) ter polnoletnost. Urna postavka: 8,50 eur/uro. Možnost nastanitve. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 051322443.

DELO V STREŽBI PORTOROŽ

V Portorožu potrebujemo študentsko pomoč ali dijaško v STRŽBI. Plačilo do 7,40€/uro glede na izkušnje prav tako nastanitev zagotovljena. Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokliči na 051322443.

VOZNIK -PORTIR ŠTUDENTSKO DELO

V Portorožu potrebujemo študentsko pomoč voznika-portirja. 6,40€/uro nastanitev zagotovljena. Vozniško dovoljenje B kategorije vsaj dve leti. Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokliči na 051322443.

DELO V KUHINJI V PORTOROŽU

V Portorožu v hotelski verigi potrebujemo študentsko ali dijaško pomoč za delo v kuhinji. Zaželene izkušnje. Prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051322443.

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…