PROGRAMIRANJE ŠENČUR PRI KRANJU

ŠTUDIRAŠ IN ZRAVEN PROGRAMIRAŠ ŠENČUR PRI KRANJU

 

Pridruži se naši ekipi v Šenčurju pri Kranju, kjer za nemški in ameriški trg razvijamo spletne in mobilne aplikacije za ecommerce podjetja. Izkoristi priložnost, da pokažeš svoje znanje, se naučiš novih stvari in pridobiš delovne izkušnje v mednarodnem okolju.   

Mi smo Descartes! 

Smo del Descartes Systems Group, ki je vodilno podjetje na področju programske opreme za logistično intenzivna podjetja. V Sloveniji nas je 23 in smo dovolj majhni, da smo lahko agilni, inovativni ter prilagodljivi. Globalno imamo več kot 1500 sodelavcev in smo dovolj veliki, da lahko izkoriščamo vse prednosti mednarodnega podjetja. Trenutno razvijamo dva produkta za ecommerce podjetja. Sistem pixi, ki avtomatizira celotno logistiko ecommerce podjetij ter ShipRush, ki našim strankam zagotavlja učinkovito dostavo paketov po najnižji ceni.

Kaj lahko pričakuješ? 

Uživaš, ko programiraš? Poznaš Angular, JavaScript, C#? Znaš angleško?

Če se nam pridružiš boš lahko kot polnopravni član ekipe delal toliko kot ti dopuščajo študijske obveznosti. Programiral boš v paru z izkušenimi sodelavci in sodeloval na rednih izmenjavah znanja. Spoznaval boš agilne metodologije in razvojne prakse.  Občasno delo od doma omogočamo tudi študentom.

V sproščenem okolju naše pisarne ti bodo na voljo kava, pijače, oreščki in sadje. Enkrat na teden se skupaj dobimo na ekipnem zajtrku, organiziramo team buildinge, piknike na terasi ter novoletne in ostale zabave. Seveda imamo tudi mizo za ročni nogomet.

Lokacija

Šenčur pri Kranju – izvrstna lokacija brez jutranjega prometnega kaosa. 5 minut do Kranja, 22 minut do centra Ljubljane. Brezplačno parkirišče je zagotovljeno. Smo na vrhu poslovne stavbe, z veliko urejeno zeleno teraso in s čudovitim pogledom na okoliške hribe. 

Kaj še čakaš?

Prijavi se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  Pošlji nam svoj življenjepis in ne pozabi podrobno opisati tvoje tehnično znanje, izkušnje ter uspešne projekte. Po pregledu tvoje prijave te bomo čimprej povabili na kratko srečanje, da se še bolje spoznamo. Če se ujamemo, lahko takoj začneš z delom.

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…